aangekomen in Australie - Reisverslag uit Cranbourne, Australië van Jeroen Bod - WaarBenJij.nu aangekomen in Australie - Reisverslag uit Cranbourne, Australië van Jeroen Bod - WaarBenJij.nu

aangekomen in Australie

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jeroen

25 Oktober 2009 | Australië, Cranbourne

Zooo eindelijk aangekomen in Australie.

Na een hele mooie tijd in het vertrouwde NZ aangekomen in Australie. Ook hier is het geweldig. Voor dat we dus hier heen gingen hadden we dus nog veel van het zuidereiland van NZ gezien. Het is echt een super mooi land nogmaals. Donderdag waren we dus weer thuis en toen ben ik bij Stacey gebleven en Beli is na zijn huis gegaan. Het was wel mooi om toch nog even bij Stacey te zijn voordat ik weer na huis ging. Vrijdag hebben we samen nog wat werk op de boerderij gedaan. Ook viel het afscheid nemen van de jongens wel zwaar, vooral met Adrien mijn buurman en zijn gezin, hij was toch mijn maatje in het dagelijks leven. Savonds zijn Beli, Stacey, een vriendin van haar en ik naar Christchurch gegaan omdat we dus de volgende morgen vroeg moesten opstaan om 6 uur in het vliegtuig te zitten. Het afscheid nemen was zwaar en vermoeiend. Moet je niet te vaak mee maken.

Nu ik hier ben valt het wel mee, maar toch als je ff alleen bent denk je er toch wel veel aan, en vannacht hek tog niet zo goed geslapen, maar komt wel weer goed. Vandaag hebben Marcel en Inge ons mee genomen om een rondje te rijden. Ook Australie is super mooi, en hier zit je ook wel in een beetje het rijkere Australie. Gisteren toen we aankwamen heeft Marcel ons opgehaald en zijn we naar zijn huis gegaan. We waren een uur of 10 in de morgen daar, dus we hadden nog wat aan de dag. Philip zijn zoon kende ik ook al, dus dat was wel mooi, hij was druk met balen maken en gras maaien. Hij heeft eergisteren zijn nieuwe balen pers gekregen, maar hij liep nog wel aardig. Ook de nieuwe front maaier liep goed. Ik laat me hier verrassen wat we de komende dagen gaan doen, ik weet het niet, maar ik wil zeker ook Melbourne bezoeken. Ook hebben we geluk dat het komende dagen heel mooi weer word.
Verder heb ik niet meer zoveel te zeggen, dus schrijf ik weer verder in het volgende verslag.

Groeten vanuit Aussie

• 25 Oktober 2009 - 08:37

Tonnie :

Afscheid nemen is zwaar, maar het moest er toch een keer van komen.
    Fijn dat je nu weer aan een nieuw avontuur begint als slot van je reis.
    Het is eigenlijk veel te kort, maar probeer er zoveel mogelijk van te genieten. Hartelijke groeten naar de fam Hendriksen van ons allemaal.
    groeten uit Azem

• 25 Oktober 2009 - 11:04

Koen:

dag jeroen. Vond een oud papiertje van je moeder met je adres erop. ook leuk om je verslagen achter elkaar te kunnen lezen. zullen wel niet veel verslagen meer volgen want zie dat je zo weer terug bent. veel zien nog gr, koen zeddam

• 25 Oktober 2009 - 11:44

Berry:

het afscheid nemen moet of en toe ma maak er nog een mooie week van want voor dat je het weet zit je hier alweer in het koude nederland, veel plezier van de week en tot volgende week

• 25 Oktober 2009 - 12:35

Rob:

Ja ja het valt niet mee(afscheid nemen)maar geniet nog van de mooie en leuke dingen die je gaat mee maken,bij de fam Hendriksen en in Australie.

groeten uut Broamp

• 25 Oktober 2009 - 18:06

Wouter:

Dat je afscheid is natuurlijk allemaal shit voor jou. Maar ik ben weer blij als je zo keer deze kant op komt.(en niet alleen ik!!) Nog veel plezier deze week in australie. Groeten uit Azem.

• 25 Oktober 2009 - 18:16

Neomie:

Hee Jeroen!

Laatste weekje alweer? Dat is snel gegaan zeg! Leuk dat je dit hebt gedaan! zo'n kans krijg je niet snel.
    Leuk om al je verslagen te lezen. Nog veel plezier nu in Australië!!

Liefs Neomie

• 26 Oktober 2009 - 06:44

Gerard:

OK Jeroen, na hard werken en moeilijk afscheid dan nu heerlijk genieten daar in "down under". Aftellen , en zo weer thuis. Geniet er van! Gr. Gerard

• 26 Oktober 2009 - 10:00

Remco:

Ha sneetje!

Geniet nog ff daar! Tot zondag. Groeten uit Enschede

• 27 Oktober 2009 - 20:53

Saskia:

Ha buurjong,
    Geniet nog enkele dagen van je vakantie en wij wensen je een goede reis terug. En wellicht zien we je binnenkort weer live!
    Groeten van de buurtjes

• 28 Oktober 2009 - 10:53

Jacqueline:

Hee Jeroen,
    Afscheid nemen is niet leuk en valt niet mee.
    Toch nog hele fijne dagen in Australie.
    Ik hoop dat je een hele goede reis terug hebt.
    Tot zondag.

Lieve groetjes uit Apeldoorn

• 28 Oktober 2009 - 14:48

Kevin:

heee jeroen. Ik lees het al en hoorde het van je moeder dat je het er moeilijk mee had om afscheid te nemen. ik ben weer trug op hollandse bodum het is wel weer even wat anders. nou heb nog veel plezier de laatste dagen geniet ervan en dat zien we je snel weer een keer. de groetjes van kevin

• 29 Oktober 2009 - 21:13

Piet:

hee jeroen
    ja dat is altijd omundig klote als je ze dan een hele tijd niet meer ziet dan kun je haast niet meer ergens anders aan denken maar ja maak er nog maar een goede week van want dan zie je je lieve vriendjes weer haha kalm aan en de groete aan billy