eerste dag vrij
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jeroen
31 Juli 2009 | Nieuw Zeeland, Geraldine
Ik heb nu (vrijdgag en zaterdag) vrij. Nu kunnen ik en Beli ff de omgeving verkennen. Het ziet er niet na uit dat we morge kunnen skieen. Het is te winderig op de pistes. We kunnen wel na een andere stad waar genoeg te zien is en waar we kunnen zwemmen etc.
Ik heb nu dan een volle week mee gedraaid op het bedrijf. Ik heb het erg na me zin en heb ook het idee dat ik word geaccepteerd door het personeel. Ik moet dan dus werken met een kiwi, ook mijn maneger.
Ook is dit jaar een nieuwe jonge knaap in dienst gegeaan, Cory, die is 17 jaar oud, en ook wel een aardige kerel. Ook is Jonathan hier, een Filipijn, een aardige kerel, die veel geld terug na zijn huis stuurd. Met het engels gaat het ok al steeds beter. Ik kan al aardige gesprekken voeren met de jonges, dat is toch wel fijn dat ik wat kan duidelijk maken en hun mij kunnen zeggen wat ik fout doe haha.
Ook mijn collega's komen wat meer los dan de eerste dagen. Dat komt ook dat je ff aan elkaar moet wennnen. De kiwi's gebruike veel 'the f word', fuck, maar dat vind ik wel grappig als ze dat zeggen.
Ook hebben we voor deze drie maanden een auto gekocht. Een renault 2.5 nog wat, een auto die ik in Europa nog niet heb gezien, maar hij rijd goed. We hebben hem gekocht van een collega waar ik al eerder over had verteld, die jonge uit Didam. Ook heb ik Robin de Jager ontmoet, de maneger van de andere boerderij van de familie Hendriks. Hij is ook een aardige kerel en vanavond kom ik daar ff met Beli een biertje drinken.
Het is voor mij moeilijk om de foto;s op deze site te krijgen, daarom gebruik ik mijn hyves voor foto's.
www.bodje90.hyves.nl
Ik heb verder niet meer zoveel bijzonder te vertellen, en ik hoop snel weer wat te kunnen vertellen.
Laat een berichtje achter als je dit gelezen heb, ik vind het leuk als ik weet wie dit, en mijn site bezoekt heeft.
groeten
31 Juli 2009 - 05:48
Jacqueline:
Veel plezier op je vrije dagen. Succes met de auto en probeer wat te zien van de omgeving.
Groeten uit zeddam -
31 Juli 2009 - 09:44
Petra:
He Jeroen,
Heerlijk om zo van je te lezen en op de hoogte te blijven!
Reken maar dat ik je verhalen blijf volgen!
Geniet van deze bijzondere tijd!!
Liefs Petra -
31 Juli 2009 - 14:01
Gert-Jan:
he jeroen,
zo te lezen heb je het wel na je zin daar..mooi man! Geniet van je vrije dagen en hou ons op de hoogte!1
Groet Gert-Jan en de rest! -
31 Juli 2009 - 14:15
Susan:
Hee Jeroentje,
Ben blij dat je het zo naar de zin het, leuk geschreven die verhalen, en mooie foto's!
Veel succes en plezier nog daar!
Groetjes je lievelingszusje. -
31 Juli 2009 - 14:15
Susan:
Hee Jeroentje,
Veel succes en plezier nog daar!
Groetjes je lievelingszusje. -
31 Juli 2009 - 19:35
Willie:
Leuk jullie berichten. Van Beli krijg ik weer informatie over het andere bedrijf. Al met al kunnen we ons er een goed beeld bij vormen.
31 Juli 2009 - 21:06
Bart B:
joow bod. volgens mij bevalt het daar wel ofniet? kan je al rugby spelen? succes met stage veel plezier op de vrijdagen en sterkte verder.
groeten van mij en de rest van de famillie -
01 Augustus 2009 - 15:18
Berry:
haa kerel
volgens mij heb je het daar wel naar je zin!! we zijn ne terug van kwj kamp en zijn daar nog je zeer aantrekkelijk hot chick tegen gekomen:P
maar wel ruig dat je ook een auto heb kun je er mooi mee rond toeren.
mooie foto's op je hyves kijk uit na meer
groetuhh -
01 Augustus 2009 - 18:47
Bert:
He Jeroentje,
Volgens mij gaat het helemaal goedkomen met jou daar.Enne....... we houden je zeker in het vizier.
Groeten uut Apeldoorn -
01 Augustus 2009 - 20:34
Wouter:
Ha jeloentje,
Jmmer dat ie nou niet thuis ben, hoop zaadrijde hier nou jij er niet ben doe ik dat allemaal regelen. Dus daar hoef je niet druk om te maken. En alles verders goed daar met jou hier is alles in orde. Tot over paar maond.
Kusjes Wouter.. -
02 Augustus 2009 - 09:13
Harrie Berendsen:
Jow Jeroen,
Ik heb je site gekregen van je moeder en al een paar keer bekeken. Fijn dat je het naar je zin hebt, maak er een leerzame en mooie stage van. Ik zal je site regelmatig bekijken, groeten en succes. -
02 Augustus 2009 - 12:30
Monique:
Hee Jeroentje!
Skieen?! haha echt gaaf he dat je daar zoveel verschillende soorten 'landschappen' hebt! Want t is daar toch ook wel warm weer ofniet?
Succes daar met alles!
Groetjes Monique -
02 Augustus 2009 - 19:27
Hassan:
jow bodje
fijn dat je het daar naar je zin hebt. Je hebt mooie foto's op hyves
nog veel plezier daar!
groetjes -
02 Augustus 2009 - 20:27
Henny En Anne:
Interessante site toegevoegd aan de favorieten (alweer een f woord) Jeroen, we wensen je een onvergetelijk mooie tijd daar en we lezen je verslagen met veel plezier. Groetjes ! -
03 Augustus 2009 - 18:40
Rieky Spenkelink:
Hoi Jeroen
je vroeg om een berichtje achter te laten. Via Gerard en Jacqueline hoorde ik dat je bijzonder leuke verhalen schrijft dus vanuit Zeddam volg ik jou ook. Geniet ervan en je doet vast en zeker een bult leuke ervaringen op. Succes met alles. Groeten Rieky -
03 Augustus 2009 - 19:27
Erika Verwaaijen:
ha jeroen wat leuk om dit alemaal te kunnen volgen.we wensen je veel plezier en succes verder groetjes van ons allen -
06 Augustus 2009 - 15:14
Kale:
Hey Jeroen
mooie verhalen allemaal en ook zeer mooie foto's veel plezier nog en hou ons op de hoogte
tot snel groetuh -
08 Augustus 2009 - 21:02
Ton Venhoeven:
Ha die Jeroen,
Geweldig wat je tot nu toe al hebt laten zien gelukkig gaat het goed met je daar, scheelt dat je vroeger al een hoop geleerd hebt, ha ha ha. Maar het ziet er allemaal goed uit ik hoop dat je nog meer interesante foto's hebt.
En geniet er zeer zeker van alles! Nou veel groeten van de hele fam en ik blijf je natuurlijk volgen.
grt Ton -
12 Augustus 2009 - 12:25
Ome Bram:
Jeroen het is leuk dat we je op de site kunnen volgen.
Ik las dat voor 3 maanden een auto heb gekocht.
En dat je gaat skien kijk uit dat je niks breek.
Jeroen geniet er maar lekker van we blijven je volgen.
groetjes Ome Bram en Tante Hermien